19 C
Athens

Σοκ: Nεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης Tζούνιορ

Ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός στο Κλίβελαντ • Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του

Nεκρός βρέθηκε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ. Ο γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.

Το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο του Οχάιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή.

Την είδηση του θανάτου του, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Ιδρυμα Κόκκαλη: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης -Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη -από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη).

Ο Σωκράτης Junior ανδρώθηκε επιχειρηματικά, κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του. Ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών, μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.

Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT.

Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, είχε ασχοληθεί και με άλλα projects της αγαπημένης του ομάδας, όπως οι δημόσιες σχέσεις με τους χορηγούς και η καλή λειτουργία με τα μέλη του συλλόγου, ενώ είχε στήσει και τις ιστοσελίδες των Πειραιωτών.

Ηταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμήν του παππού του, Πέτρου Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης ήταν σύντροφος της Μαρίας Τσούτσια, θυγατέρας του Γιώργου και της Ανθής Τσούτσια, γνωστών από το πέρασμά τους από τον εκδοτικό χώρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς