21.5 C
Athens

Μιλένκοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Μαγκουάιρ στόχοι της Γιουνάιτεντ

Δύο για τα στόπερ, ένας για την μεσαία γραμμή

Σε διαπραγματεύσεις με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα της Φλωρεντίας απέρριψε πρόταση 40 εκατ. ευρώ από εκείνη του Μάντσεστερ, καθώς αξιώνει 50 για τον 22χρονο Σέρβο αμυντικό, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Την πόρτα μιας ακόμη ιταλικής ομάδας χτύπησε η Μάντσεστερ, καθώς σε ένα φλερτ που διαρκεί κάμποσο διάστημα οι Άγγλοι πολιορκούν το αστέρι της Λάτσιο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Και εδώ παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό, με την Λάτσιο να ζητά 100 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο διεθνή μέσο και την ομάδα του Σόλσκιερ να προσφέρει μέχρι 80.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ της Λέστερ θα αποχωρήσει από τους πρώην πρωταθλητές Αγγλίας το καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση της ομάδας τον έχει βγάλει άτυπα σε πλειστηριασμό. Οι δύο μεγάλοι του Μάντσεστερ τον πολιορκούν έχοντας προσφέρει αμφότεροι 70 εκατ. ευρώ, με την Γιουνάιτεντ σύμφωνα με αγγλικά μέσα να ανεβάζει σήμερα την πρόταση της στα 80, με συνέπεια αν δεν κάνει ρελάνς η ομάδα του Γκουαρδιόλα να «αγκαλιάζει» τον διεθνή Άγγλο σέντερ μπακ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς