24.6 C
Athens

«Ήθελε πάρα πολύ τον Καμπορέ ο Ολυμπιακός»

Με δηλώσεις του ο περίφημος ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν πάρα πολύ την υπόθεση του 31χρονου μέσου

Ο Ουκρανός ατζέντης Ντμίτρι Σέλουκ ανέφερε σε γαλλικό μέσο πως οι Πειραιώτες κυνήγησαν την περίπτωση του Σαρλ Καμπορέ της Κρασνοντάρ, ο οποίος συμφώνησε εν τέλει με την Ντιναμό Μόσχας:
«Τούρκικες ομάδες κινήθηκαν για τον Καμπορέ, η πιο επίμονη ομάδα όμως ήταν ο Ολυμπιακός, τον ήθελε πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος που κατέληξε στην Ντιναμό Μόσχας.»

Ο μέσος με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο (κάτι παραπάνω από αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα με 92 συμμετοχές και 4 τέρματα) έχει στο βιογραφικό του και μια πενταετία με την Μαρσέιγ προτού γίνει «Ρώσος» και αγωνιστεί κατά σειρά σε Κούμπαν Κρασνοντάρ, Κρασνοντάρ και πλέον Ντιναμό Μόσχας. Αξιολογείται στα 5,5 εκατ. ευρώ και σίγουρα αν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του θα ερχόταν για βασικός στον Ολυμπιακό.

Τον οποίο ενδιέφερε και το καλοκαίρι του 2011 όταν αγωνιζόταν στην Μασσαλία, ενώ είχε γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ πριν λίγα χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς