23.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για Χόλινς, είχε κάνει προτάσεις και σε Μπέρτανς-Ζήση

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για το «τριάρι» της Ράστα Βέχτα, ενώ πλησίασαν τους Μπέρτανς και Ζήση που τελικά κατέληξαν σε άλλες ομάδες

Τον Όστιν Χόλινς εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ αγωνίζεται στην Γερμανία και την Ράστα Βέχτα, όπου πέρσι είχε πολύ καλή παρουσία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος αποκλείοντας μάλιστα και την Μπάμπεργκ. Το όνομά του είχε ακουστεί και πριν λίγες μέρες για τον Ολυμπιακό.

Με δήλωσή του ο ατζέντης του Νταϊρίς Μπέρτανς, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Χίμκι, επιβεβαίωσε πως είχε προσέγγιση από την πλευρά των «πράσινων» και από την Ζαλγκίρις:
«Τα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια θα είναι τα καλύτερα στην καριέρα του Νταϊρίς, διότι θα αγωνιστεί σε μια ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα. Μιλήσαμε, επίσης, με τον Παναθηναϊκό και τη Ζαλγκίρις, ωστόσο θεωρώ πως η Χίμκι ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον».

Ζήσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος οδεύει προς Ισπανία και συγκεκριμένα την Μπανταλόνα μετά από μια απόλυτη πετυχημένη τετραετία με την φανέλα της Μπάμπεργκ, είχε πρόταση τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την ΑΕΚ, ενώ και η Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη ενδιαφέρθηκε για τον 35χρονο γκαρντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς