18 C
Athens

Ζοάο Παλίνια, ο εκλεκτός χαφ του Φερέιρα – 6 εκατ. οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ

Τον 24χρονο Βραζιλιάνο μέσο έχει βάλει στο στόχαστρο του για τη μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ, 6 εκατ. ευρώ ζητούν τα «λιοντάρια»

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ζοάο Παλίνια κατόπιν εισήγησης του Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Βραζιλιάνο μέσο που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα τα «λιοντάρια» παραχώρησαν δανεικό τον ποδοσφαιριστή στην Μπράγκα για δύο χρόνια (από εκεί τον γνωρίζει ο Φερέιρα). Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε σε 32 ματς στη Liga NOS και σκόραρε δύο φορές.

Να σημειώσουμε πως ο δανεισμός του στην Μπράγκα είναι διετής (μέχρι το καλοκαίρι του 2020), οπότε η ομάδα του Σα Πίντο έχει τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα.

Σύμφωνα με την «A Bola» πάντως, για τον αμυντικό χαφ της Σπόρτινγκ ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κρούση στη διοίκηση των «λιονταριών». Από την πλευρά της η ομάδα της Λισσαβώνας ζητά μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς