17.2 C
Athens

Τσεκάρει Κλαρκ και Χάμιλτον ο Ολυμπιακός, λένε οι Ισπανοί

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Ερλ Κλαρκ και Τζάστιν Χάμιλτον, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Τα επόμενα κομμάτια στο ρόστερ του θέλει να προσθέσει ο Ολυμπιακός, που έχει θέσει ως επόμενο στόχο του την περαιτέρω ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «piratasdelbasket.net» ψηλά στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκονται τα ονόματα των Ερλ Κλαρκ και Τζάστιν Χάμιλτον.

Ο πρώτος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Ερυθρόλευκους ανήκε μέχρι πρότινος στην Μπούντουτσνοστ. Με τη φανέλα της ομάδας από το Μαυροβούνιο πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα αξιόλογη χρονιά, έχοντας 11,7 πόντους και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague. Καβαλίερς, Λέικερς, Νετς, Μπεσίκτας είναι μερικοί ακόμα από τους σταθμούς της καριέρας του.

Ο έτερος Αμερικανός αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο κινεζικό πρωτάθλημα, ωστόσο, το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό, μιας και περιλαμβάνει περάσματα από τους Χόρνετς, Χιτ, Τίμπεργουλβς και Νετς, ενώ με μεγάλη επιτυχία είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Βαλένθια. Με τις «νυχτερίδες» αρίθμησε 11,3 πόντους ανά παιχνίδι στο Eurocup τη σεζόν 2015-16.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς