16.9 C
Athens

Nottingham Post: Γιάκομπ και Παντιλίμον στο στόχαστρο του Ολυμπιακού

Ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Κοστίλ Παντιλίμον και ο Αργεντινός μέσος Κλαούντιο Γιάκομπ ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα της Nottingham Post

Σε αναζήτηση δεύτερου γκολκίπερ και κεντρικού χαφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τα μεταγραφικά σενάρια να συνεχίζονται και νέα ονόματα να έρχονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nottingham Post, οι Ερυθρόλευκοι μετά την απόκτηση του Χιλάλ Σουντανί από τη Νότιγχαμ, σχεδιάζουν να κινηθούν για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών της. Πρόκειται για τους Κοστίλ Παντιλίμον και Κλαούντιο Γιάκομπ.

Ο πανύψηλος Ρουμάνος γκολκίπερ, Παντιλίμον, δεν υπολογίζεται από τους «Reds» μετά την απόκτηση του Άρο Μούριτς και αναζητά ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Παράλληλα, ο Γιάκομπ βρίσκεται περισσότερο από κάθε άλλον στην πόρτα της εξόδου μετά από μια σεζόν στην οποία κατέγραψε 16 συμμετοχές (11 ως βασικός και 5 ως αλλαγή).

Όπως αναφέρει η Nottingham Post, ειδικά για τον 31χρονο μέσο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι έντονο και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς