20.9 C
Athens

Ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει στην τηλεόραση με το Beat Buzzer

Ποιο είναι το κόνσεπτ της νέας εκπομπής του, ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Η επιστροφή του Γιώργου Μαυρίδη σε παρουσίαση εκπομπής είναι γεγονός. Μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, ο γνωστός tattoo artist επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση με ένα τηλεπαιχνίδι.

Πρόκειται για το Beat Buzzer που θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 και το κόνσεπτ του μοιάζει αρκετά με το Taxi Girl που παρουσίαζε παλιά η Βίκυ Σταυροπούλου στο Mega.

O Γιώργος Μαυρίδης θα βάζει τους καλεσμένους του στο αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα τους ρωτάει ερωτήσεις με βάση τη μουσική που θα ακούγεται στο ραδιόφωνο.

Καθώς οι πρώτοι του καλεσμένοι είναι γνωστά πρόσωπα, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν όλα τα επεισόδια της εκπομπής θα γυριστούν με «διάσημους» και επομένως τα χρήματα θα διατίθενται για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό ή αν στη συνέχεια οι καλεσμένοι του θα είναι άγνωστοι τηλεθεατές, οπότε αν κερδίσουν θα παίρνουν κάποιο χρηματικό ποσό.

Οι πρώτοι καλεσμένοι του πάντως είναι οι πρώην συμπαίκτες του από το Nomads, Γιώργος Κατσινόπουλος, Δήμητρα Φραντζή, Ειρήνη Ζάχου και Νίκος Αναδιώτης, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της εκπομπής.

Στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε τον Γιώργο Λέντζα, κολλητό φίλο του Γιώργου Μαυρίδη και τους Φάνη Λαμπρόπουλου, Νίκο Ράπτη και Θανάση Πασσά από το Netwix.

Το δεύτερο γκρουπ είναι ήδη στα γυρίσματα και ο Γιώργος είναι ενα βήμα πριν πάθει εγκεφαλικό ? #beatbuzzer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beat Buzzer (@beatbuzzer_gr) στις

Εξάλλου, ρόλο-έκπληξη, αναμένεται να έχει και Μόλι, η… διάσημη πλέον σκυλίτσα του Γιώργου Μαυρίδη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς