20.9 C
Athens

Θέλει Μπακαγιόκο-Λεμινά και παραμονή Πογκμπά η Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για Λίντελοφ

Μάχη για Τιεμουέ Μπακαγιόκο-Μάριο Λεμινά, ειλημμένη απόφαση για παραμονή του «γκρινιάρη» Πολ Πογκμπά, ενδέχεται και πώληση του Βίκτορ Λίντελοφ

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο μέσος της Τσέλσι είχε πολύ καλή χρονιά με την Μίλαν πέρσι, με συνέπεια να ερίζουν για την απόκτηση του πέρα από τους Κόκκινους Διάβολους και η Άρσεναλ με την Τσέλσι. Στους τελευταίους όπου ανήκει και αρχικά δεν υπολογιζόταν μπήκαν πλέον δεύτερες σκέψεις παραμονής του, ελέω και του μεταγραφικού ban από την FIFA.

Παράλληλα η ομάδα του Μάντσεστερ έκανε επίσημη πρόταση στην Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Μάριο Λεμινά. Ο 25χρονος Γκαμπονέζος βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις αναφορικά με τον χρόνο της συμμετοχής του, ενώ έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα του ώστε να μην προπονείται.

Αναφορικά με τον Πολ Πογκμπά, παρά το γεγονός πως θέλει διακαώς να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ καθώς δεν περνά καλά στην πόλη κλήθηκε από τον Σόλσκιερ στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστραλία. Ο Νορβηγός προπονητής θα έχει μια κουβέντα μαζί του και αν δεν καταφέρει να του αλλάξει γνώμη όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Η Μπαρτσελόνα τέλος φαίνεται να εξετάζει τον Βίκτορ Λίντελοφ, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή έστω απλή προσέγγιση προς το παρόν, με τον Σουηδό να είναι και αυτός στην αποστολή της ομάδας που πήγε στην χώρα των κανγκουρό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς