17.3 C
Athens

Θρυλική καταιγίδα με χατ τρικ Γκερέρο

Στιγμές μαγείας προσέφεραν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία κόντρα στη Γιαγκελόνια (5-0) - Γκερέρο και Ραντζέλοβιτς απογείωσαν επιθετικά τους Ερυθρόλευκους

Το τελευταίο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός και τα γκολ έπεφταν… βροχή. Τα αποτελέσματα καμία σημασία δεν έχουν σ’ αυτές τις αναμετρήσεις και το σημαντικότερο είναι να δει ο προπονητής να εφαρμόζονται στην πράξη όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 5-0 της Γιαγκελόνια και αναχωρούν για Αυστρία -εκεί όπου θα βρεθεί και ο Ελ Αραμπί- και ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση.

Με 4-4-2 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα όπως όλοι οι επιθετικοί των Ερυθρόλευκων. Το 1-0 έκανε νωρίς ο Μπα με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή και ακολούθησε… καταιγίδα Γκερέρο! Ο Ισπανός πήρε πάσα από τον Γιώργο Μασούρα στην κόντρα και έγραψε το 2-0, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου έκανε το 3-0 μετά την κάθετη πάσα του Έλληνα επιθετικού.

Ο Γκερέρο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έγραψε το 4-0 και ολοκλήρωσε χατ τρικ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κώστας Φορτούνης με σουτ στην κίνηση μετά από απίθανη ασίστ με το εξωτερικό του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος δείχνει να μπαίνει στο… πετσί του ρόλου. Έδειξε εκπληκτικά στοιχεία στο διάστημα που αγωνίστηκε, όπως και ο νεαρός Μαρτίνης.

Ο Ολυμπιακός μεταβαίνει στην Αυστρία, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του μπαίνοντας σταδιακά στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα (62′ Τζολάκης), Τοροσίδης (62′ Ελαμπντελαουί), Αβραάμ, Μπα (62′ Σεμέδο), Κούτρης (62′ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62′ Γκιλιέρμε), Σουρλής (62′ Μπουχαλάκης), Γιώργος Μασούρας (62′ Ποντένσε), Βαλμπουενά (62′ Φορτούνης), Γκερέρο (62′ Ντουρμισάι), Σολδάνο (62′ Ραντζέλοβιτς).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς