19.1 C
Athens

Στη Λαμία ο Ανάκογλου, το «ευχαριστώ» στον Άρη

Ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία, αλλά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του

Παίκτης της Λαμίας είναι επίσημα ο Δημήτρης Ανάκογλου, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τον Άρη για να φορέσει τη φανέλα της Λαμίας, ο 27χρονος μέσος δεν ξέχασε τη στήριξη των κιτρίνων και του κόσμου τους, που στάθηκε δίπλα του στο διάστημα του τραυματισμού του, ευχαριστώντας τους δημόσια στο Facebook: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΡΗ για την στήριξη που μου έδειξε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα..δυστυχώς οι τραυματισμοί δεν με άφησαν να βοηθήσω την ομάδα όσο θα μπορούσα και θα ήθελα. Ευχαριστώ παρά πολύ τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που πήρα μετά τους τραυματισμούς μου..φεύγω σαν φίλος και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και καλή επιτυχία στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση της Λαμίας: Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον 27χρονο μέσο, Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Ανάκογλου ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Πανσερραϊκό το 2008, παραμένοντας για πέντε χρόνια στην ομάδα των Σερρών, με 89 συμμετοχές και 5 γκολ. Παράλληλα, αγωνίστηκε με τις ελληνικές εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων, όπου σε δεκατρείς αγώνες πέτυχε πέντε γκολ. Το 2012-13 υπέγραψε στην ΑΕΚ, όπου έμεινε μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου 2015-16 και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Βέροια, όπου παρέμεινε για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-16, αγωνιζόμενος σε δέκα αγώνες και σκοράροντας δύο φορές. Τον Αύγουστο του 2016 αποκτήθηκε από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, για δύο χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς