19.8 C
Athens

Ξεκίνημα με εργομετρικά στον Παναθηναϊκό (pics)

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είχαν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι υποβλήθηκαν στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ

Στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών των «πρασίνων» υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Κορωπί, αλλά και στα απαραίτητα εργομετρικά τεστ που έγιναν στον «Φιλοκτήτη» στην Παιανία. Οι εξετάσεις των υπολοίπων θα συνεχιστούν αύριο.

Σε αυτές λαμβάνουν μέρος οι εξής: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης.

Σε άδεια βρίσκονται οι: Γιόχανσον (έρχεται Τρίτη), Μακέντα, Καμπετσής, Άλτμαν (επιστρέφουν Τετάρτη), Ινσούα (γυρίζει την Πέμπτη) και Κουρμπέλης (ενσωματώνεται την Δευτέρα).

Στην αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα βρεθούν οι: Στάικος, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Οικονόμου, Μουνιέ, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος, Σιφναίος, Δημήτρουλας και Χαντζάρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς