17.4 C
Athens

Μόντριτς: «Εύχομαι ομαδική επιτυχία, όχι προσωπικές διακρίσεις»

Ο αρχηγός της Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λούκα Μόντριτς για τον κόουτς της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ενώ τόνισε πως δεν επικεντρώνεται στις προσωπικές του διακρίσεις αλλά στην ομαδική επιτυχία.

«Η πρόκρισή μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε τεθεί σε κίνδυνο και, στο πρώτο και πιο σημαντικό παιχνίδι του, μας ανέβασε το ηθικό, μας έδωσε αυτοπεποίθηση και πίστη στους εαυτούς μας. Μας είπε ότι, παρά την κρίση, παραμένουμε καλοί παίκτες. Πήραμε το αποτέλεσμα με την Ουκρανία, μετά νικήσαμε στα μπαράζ την Ελλάδα και ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πάει στον προπονητή. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι η ειλικρίνειά του, η συμπεριφορά του, η προσέγγισή του στον καθένα ξεχωριστά. Εχει δείξει ποιότητα, όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως προσωπικότητα», δήλωσε ο αρχηγός των Κροατών.

Στη συνέχεια ο Κροάτης άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, πρόσθεσε: «Εχω επαναλάβει πολλές φορές ότι επικεντρώνομαι στην επιτυχία της εθνικής μου ομάδας. Είναι σπουδαίο να μπαίνει το όνομά σου σε αυτή τη συζήτηση, αλλά δεν είναι αυτό που με απασχολεί. Θέλω να κερδίσει η ομάδα μου, θέλω με τη βοήθεια του Θεού να κατακτήσουμε αύριο το Μουντιάλ. Τα υπόλοιπα, δεν είναι στο χέρι μου. Αυτό που εύχομαι είναι η επιτυχία της εθνικής ομάδας, όχι οι προσωπικές διακρίσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς