18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο ο Ελ Αραμπί, επαφές και με Μουκάντζο

Σε πρώτο πλάνο για την ερυθρόλευκη επιθετική γραμμή βρίσκεται το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, την ώρα που υπάρχουν επαφές και με τον Μπέντζαμιν Μουκάντζο

Μετά το «μπαμ» με την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και το κλείσιμο της «τρύπας» στην γραμμή της άμυνας, οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές τους για την απόκτηση του παίκτη που θα ηγηθεί της επίθεσης τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η περίπτωση του Μαροκινού φορ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος επιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική τριετία με την Αλ Ντουχαίλ του Κατάρ αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του Μπέντζαμιν Μουκάντζο, ο οποίος εκτός από το κέντρο της επίθεσης μπορεί με ευκολία να παίξει και στα πλάγια. Ο Καμερουνέζος επιθετικός τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Κίνα, όπου την περσινή σεζόν σε 24 παιχνίδια είχε 17 γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς