19.7 C
Athens

Ντέμης για Ζουράρι: Αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν έξυπνοι που μας δουλεύουν ή ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά (pic)

Μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στα social media, ο Ντέμης Νικολαίδης απάντησε στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι

Θύελλα αντιδράσεων έχουν σηκώσει τα νέα… ευφυολογήματα του Κώστα Ζουράρι. Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χτες στην «TV100» και αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η αγαπημένη του ομάδα, ο ΠΑΟΚ, υποστήριξε μεταξύ άλλων: «ο ΠΑΟΚτσής που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ».

Τις δηλώσεις αυτές δεν άφησε ασχολίαστες ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο facebook επιτέθηκε στον Κώστα Ζουράρι, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
MARK TWAIN»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς