23.8 C
Athens

Στραματσόνι: Ο απλησίαστος Ολυμπιακός του Σίλβα

Για τον Ολυμπιακό του Μάρκο Σίλβα, τον οποίο χαρακτήρισε απλησίαστο, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται πλέον στο Ιράν, όπου μαζί με τον Σεμπάστιαν Λέτο ανέλαβαν τα ηνία της Esteghlal. Ο Ιταλός τεχνικός, σε δηλώσεις του σε Μέσο της χώρας αποθέωσε τον Ολυμπιακό που αντιμετώπισε το 2016, τον οποίο με τον Μάρκο Σίλβα στο «τιμόνι» του χαρακτήρισε απλησίαστο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», οι οποίες όπως είπε, μαζί με τις καθυστερήσεις των μισθών, διέλυσαν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πήγα στον Παναθηναϊκό μετά τα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία στο ντέρμπι, που έφεραν μία ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Ήμασταν 5οι και τερματίσαμε 2οι, πίσω από τον απλησίαστο Ολυμπιακό του Σίλβα. Η επόμενη σεζόν ήταν ακόμη καλύτερη. Ήρθαν παίκτες όπως οι Λεντέσμα, Μέστο, Ιμπάρμπο που επανέφεραν την ομάδα στο Europa League. Τον Οκτώβριο ήμασταν 1οι (σ.σ. η υψηλότερη θέση που είχε ο Παναθηναϊκός εκείνο τον Οκτώβριο ήταν στο -2 από την κορυφή.

Δυστυχώς οι οικονομικές δυσκολίες και η καθυστέρηση των μισθών οδήγησαν στη διάλυση της ομάδας. Οι 5-6 διεθνείς παίκτες αποχώρησαν και τον Δεκέμβριο έφυγα κι εγώ. Η 2η θέση του 2016 ωστόσο παραμένει η καλύτερη του Παναθηναϊκού τα τελευταία 9 χρόνια της κανονικής περιόδου, ενώ παραμένει για καιρό εκτός Ευρώπης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς