15 C
Athens

Συνεχίζει τις επαφές με Μάρκοβιτς και Πάιους ο Ολυμπιακός

Εντείνει όπως φαίνεται τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός για την απόκτηση των νεαρών αμυντικών, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Τζούνιορ Πάιους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικό σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ωστόσο οι Πειραιώτες προχωρούν και τις υπόλοιπες υποθέσεις που χειρίζονται εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» μάλιστα, εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση των νεαρών κεντρικών αμυντικών, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και τον Τζούνιορ Πάιους.

Όσον αφορά τον πρώτο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Παρτιζάν, η οποία θα λάβει 1,5 εκατ. ευρώ και θα διατηρήσει 15% ποσοστό μεταπώλησης. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τους μάναντζερ του να ζητούν ένα ποσό ως μπόνους υπογραφής.

Ο Πάιους από την μεριά του φέρεται να εξετάζει πρόταση ανανέωσης από την Αντβέρπ, η οποία του έχει εγγυηθεί θέση βασικού στην ενδεκάδα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι ένα βήμα πιο μπροστά στην υπόθεση του 22χρονου στόπερ, με τις εξελίξεις να αναμένονται προσεχώς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς