14.9 C
Athens

Νέα ανατροπή με Σεμέδο: Έρχεται στον Ολυμπιακό!

Νέα ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος μετά από αρκετές πιέσεις προς την πλευρά της Βιγιαρεάλ ετοιμάζεται να ντυθεί οριστικά στα Ερυθρόλευκα

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το σίριαλ της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος στόπερ, αποτελούσε εξ αρχής τον νούμερο ένα στόχο του Πέδρο Μαρτίνς για την «θωράκιση» της αμυντικής γραμμής της ομάδας, με τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων να καταβάλει τεράστιες προσπάθειες, και ύστερα από «σκληρές» διαπραγματεύσεις να έρχεται σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Βιγιαρεάλ.

Ωστόσο την Κυριακή και ενώ όλα ήταν έτοιμα ώστε ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πειραιώτες, το «κίτρινο υποβρύχιο» αποφάσισε να μην τηρηθεί η συμφωνία και προβάλλοντας παράλογες απαιτήσεις, η υπόθεση φάνηκε να οδηγείται σε «ναυάγιο». Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε νέα ανατροπή σκηνικού και πλέον όλα δείχνουν πως ο Σεμέδο θα φορέσει τα Ερυθρόλευκα. Ο ατζέντης του παίκτη άσκησε έντονες πιέσεις προς την πλευρά της Βιγιαρεάλ, ζητώντας να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, μιας και έχει εξαιρετική σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς