17.4 C
Athens

Επανέρχεται για Βινίσιους και Πεδράο ο Ολυμπιακός

Τις περιπτώσεις των Βινίσιους και Πεδράο φέρεται να επανεξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της επιθετικής και αμυντικής του γραμμής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, να εξετάζουν κάθε πιθανή λύση για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, αλλά και για τη «θωράκιση» της άμυνας.

Όπως αναφέρει η «Livesport», στο προσκήνιο για τους Ερυθρόλευκους επανέρχονται τα ονόματα των Βινίσιους και Πεδράο. Ο πρώτος είναι κεντρικός επιθετικός και ανήκει στη Νάπολι, έχοντας παίξει δανεικός τα τελευταία δυο χρόνια σε Ρίο Άβε και Μονακό, με τις φανέλες των οποίων σημείωσε 36 γκολ συνολικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού, αφού ο παίκτης αρέσει πολύ στους ανθρώπους του συλλόγου.

Από την άλλη μεριά, ο Πεδράο ο οποίος αγωνίζεται στη Φλαμένγκο αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Γκιμαράες. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η ομάδα από τη Βραζιλία αξιώνει ένα ποσό κοντά στα τα 5 εκατ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς