17.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Δίνει 5 εκατ. για τον Ντάγκλας Αουγκούστο, γράφουν στη Βραζιλία (vid)

Σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο Ντάγκλας Αουγκούστο Σοάρες βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέθεσε και πρόταση για την απόκτηση του

Την ώρα που η μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα στον ΠΑΟΚ δείχνει να… παγώνει λόγω νέων απαιτήσεων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Μπρούνο Αντράντε από τη Βραζιλία αποκαλύπτει πρόταση της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη στην Κορίνθιανς για την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Για τον Βραζιλιάνο χαφ μάλιστα, φέρεται να ενδιαφέρεται και η Ναντ, ενώ ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντράντε, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του παίκτη. Τη φετινή σεζόν ο παίκτης κατέγραψε εννέα συμμετοχές ως δανεικός στην Μπαΐα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ο Ντάγκλας, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ».

Δείτε τον παίκτη εν δράσει:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς