24 C
Athens

ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Όσκαρ Τρέχο

Την περίπτωση του χαφ της Ράγιο Βαγιεκάνο, Όσκαρ Τρέχο, ο οποίος έχει προταθεί στην ΑΕΚ, φέρονται να εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας

Στην αναζήτηση της καλύτερης λύσης για τη μεσοεπιθετική γραμμή έχουν ρίξει πλέον το βάρος τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να προτείνονται καθημερινά. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Όσκαρ Τρέχο.

Σύμφωνα με τη «Livesport», ο 31χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος έκανε την εισήγησή του στον Μιγκέλ Καρντόσο, προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Αν οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν να ανοίξουν δίαυλο επαφών με τον παίκτη, αλλά και την ομάδα του, θα πρέπει να έχουν στα υπόψιν τους πως μετά τον υποβιβασμό της Ράγιο στη Segunda Division υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Τρέχο, ο οποίος αναφέρει πως μπορεί να φύγει με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ. Επίσης, το κασέ του μόνο απαγορευτικό δεν μπορεί να θεωρηθεί για την ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς