20.2 C
Athens

CEV Continental Cup: Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ξεκινάει στον Σχινιά

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου θα ανοίξει η αυλαία του CEV Continental Cup – Pool D στις εγκαταστάσεις του «Καράβι Club» στον Σχινιά (22-23 Ιουνίου).

Tις Εθνικές ομάδες γυναικών εκπροσωπούν οι Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου. Τις αντίστοιχες ανδρικές, τα αδέρφια Μανδηλάρη Άγγελος και Βασίλης και οι Δημήτρης Νιώπας, Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Οι γυναικείες Εθνικές ομάδες θα κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο (22/6, 12.30). Αν Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή/Τσοπούλου πάρουν ισάριθμες νίκες επί της Πορτογαλίας, τότε θα αγωνιστούν πάλι το απόγευμα με την νικήτρια χώρα του άλλου ζευγαριού Αυστρία – Κόσοβο. Αν η Ελλάδα ηττηθεί από την Πορτογαλία, τότε θα αγωνιστεί πάλι την Κυριακή (23/6).

Αν στα δύο παιχνίδια Ελλάδας – Πορτογαλίας κάθε χώρα πάρει από μία νίκη, τότε θα παίξουν πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου για την πρόκριση.

Οι Εθνικές ομάδες ανδρών θα αγωνιστούν το πρωί του Σαββάτου (11.40) κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας. Στο ταμπλό των ανδρών, ισχύει το ίδιο σύστημα διεξαγωγής με αυτό τον γυναικών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς