24.9 C
Athens

Οριστικό: Είπε όχι στον Παναθηναϊκό ο Ρικ Πιτίνο!

Ο Αμερικανός τεχνικός έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Παναθηναϊκό και πλέον η Πράσινη ΚΑΕ καλείται να εξετάσει άλλες εναλλακτικές για την άκρη του πάγκου της

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ο Ρικ Πιτίνο παρότι είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» και τη νέα σεζόν, αποφάσισε τελικά να αρνηθεί την πρόταση και πλέον η ΚΑΕ καλείται να βρει νέο προπονητή.

Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει πως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο οι πιθανότητες να μείνει ήταν 50-50, ενώ πριν από εκείνη ήταν απειροελάχιστες. Τελικά ανακοίνωσε την απόφασή του όπως αναμενόταν μέσω twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν φανταστικός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναικού για την τρομερή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το τεχνικό μου επιτελείο για την πίστη και την αφοσίωσή τους. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους φανταστικούς ανθρώπους στην Ελλάδα για τη μεγάλη τους ευγένεια και την φιλοξενία τους.

Μία πραγματικά υπέροχη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι, αλλά επιστρέφω σπίτι ανυπομονώντας για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου».

Νωρίτερα, ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, είχε… προλάβει τον Πιτίνο και προανήγγειλε την αρνητική απάντηση που θα έδινε στους «πράσινους», καθώς επιθυμεί να βρει ομάδα στο NBA για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς