16.9 C
Athens

Ντίβατς για Μαρίνκοβιτς: Από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, έτοιμος για το ΝΒΑ

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, τον οποίο φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, επελέγη στο νούμερο 60 του Draft από τους Κίνγκς, με τον General Manager της ομάδας, Βλάντε Ντίβατς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο Βάνια Μαρίνκοβιτς που φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Παρτιζάν, επελέγη στο νούμερο 60 του Draft του ΝΒΑ από τους Κίνγκς, με τον General Manager του συλλόγου, Βλάντε Ντίβατς, να τον αποθεώνει στις δηλώσεις του.

Ο Σέρβος παράγοντας της ομάδας από το Σακραμέντο, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ενώ εξέφρασε την άποψη πως είναι έτοιμος για το ΝΒΑ.

Οι δηλώσεις του Βλάντε Ντίβατς: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Toν γνωρίζω αρκετό εδώ και αρκετό καιρό. Έρχεται από το πολύ καλό μπασκετικό πρόγραμμα της Παρτιζάν, που έβγαλε και τον Μπογκντάνοβιτς. Και άλλοι παίκτες του ΝΒΑ προέρχονται από εκεί. Νομίζω ότι είναι έτοιμος παίκτης ΝΒΑ. Είναι πολύ καλός σουτέρ, ξέρει μπάσκετ και έχει μπασκετική ευφυΐα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς