19.5 C
Athens

Με το δεξί στα φιλικά οι Ερυθρόλευκοι!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επιβλήθηκε με 3-2 της κυπελλούχου Ρουμανίας, Βιτορούλ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Καλλιθέα

Με νίκη ξεκίνησε στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 3-2 της κυπελλούχου Ρουμανίας, Βιτορούλ, στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας. Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λίγες μόλις μέρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες για να τους βοηθήσει να ξεμουδιάσουν και από τις καθημερινές προπονήσεις που πραγματοποιούνται σε έντονο ρυθμό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μάνου και Ανδρούτσου μέσα σε τρία λεπτά (30′, 32′), αλλά οι Ρουμάνοι ξαναμπήκαν στην αναμέτρηση μειώνοντας σε 2-1 στο 34′ με τον Γκανέα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκόραρε ξανά στο 55′ με τον Γκιλιέρμε για το 3-1, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 61ο λεπτό ο Ιάνκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνίστηκαν τρία από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, όλοι μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο: Πρόκειται για τους Ουσεϊνού Μπα, Μπρούνο και Κάιπερς. Στο πρώτο ημίχρονο οι Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν με δίδυμο στην επίθεση τους Σολδάνο και Μάνο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Μασούρας (46’ Σίλβα), Βούκοβιτς (46’ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος (46’ Μπα), Μαρτίνης (46’ Τσιμίκας), Ξενιτίδης (46’ Γκιλιέρμε), Ποντένσε (46’ Κάιπερς), Ανδρούτσος (46’ Σουρλής), Μαρίνος (46’ Μπρούνο), Μάνος (46’ Βοΐλης), Σολδάνο (46’ Γκερέρο).

Δείτε φωτογραφίες:

Ολυμπιακός φιλικόΟλυμπιακός φιλικόΟλυμπιακός φιλικόΟλυμπιακός φιλικόΟλυμπιακός φιλικό

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς