25.9 C
Athens

Πόρτα του Μπουράκη στον ΠΑΟΚ, ανανεώνει με Ηρακλή

Ο νεαρός λίμπερο συμφώνησε με τον Ηρακλή και μένουν οι υπογραφές για να συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα

Μια από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν ήταν ο Αντώνης Μπουράκης. Ο 22χρονος λίμπερο άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πήρε τη θέση του Λάμπη Μπαμπαλιούτα στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018/19, δικαιώνοντας τον προπονητή του, Γιάννη Ορφανό που πίστεψε σ’ εκείνον.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσπεκτ στο ελληνικό βόλεϊ: Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή, ενώ στο παλμαρέ του έχει τίτλο με την ομάδα των Εφήβων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός λίμπερο βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή και ουσιαστικά απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Αντώνη Μπουράκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο ίδιος ήταν αρνητικός αφού δεν θα είχε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Έτσι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πορευτεί με λίμπερο τους Κωνσταντινίδη, Στεφάνου και αν χρειαστεί τον Νικήτα Εφραιμίδη, ο οποίος λογίζεται και ως ακραίος.

Παράλληλα, στον Γηραιό τρέχουν να κλείσουν και τις υπόλοιπες υποθέσεις. Ο Αλέξανδρος Χήρας βρίσκεται κι εκείνος κοντά στην ανανέωση, ενώ η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με δυνατό όνομα ξένου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς