23.4 C
Athens

«Δηλώνει συμμετοχή στα draft του NBA ο Μαρίνκοβιτς που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό»

Για τις ΗΠΑ αναμένεται να αναχωρήσει εντός των επόμενων ωρών ο γκαρντ της Παρτιζάν, Βάνια Μαρίνκοβιτς, τον οποίο φέρεται να εξετάζει και ο Ολυμπιακός

Την τύχη του στο ΝΒΑ φαίνεται πως θέλει να δοκιμάσει ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με τα Μέσα από τη Σερβία αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (19/6) στην Αμερική, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στα draft του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «basketballsphere.com», ο Σέρβος γκαρντ, για τον οποίο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, έχει ήδη προσελκύσει αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ, καθώς θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του.

Το «basketballsphere.com» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του από την Ευρώπη κάτι που το αποδεικνύει το γεγονός ότι τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Εννοείται πως το όνομά του είναι στις τοπ ομάδες της Ευρώπης, ενώ τελευταία υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς