19 C
Athens

«Ένας Έλληνας το έσκασε από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο με 54.000 ευρώ»

Ένας Έλληνας το «έσκασε» από το σπίτι του Ραούλ Μπράβο την ώρα του «ντου» των Ισπανικών Αρχών, όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Ισπανία

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφορικά με το κύκλωμα που έστηνε αγώνες στην Ισπανία, αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά από το στοίχημα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «elconfidencial.com», την στιγμή που οι Ισπανικές Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο είδαν έναν άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας, ο οποίος μάλιστα ήταν Έλληνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι δεν υπάρχει λόγος να τον κυνηγήσουν και να τον πιάσουν. Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόφαση αποδείχθηκε λανθασμένης, καθώς στην οικεία του Ραούλ Μπράβο βρέθηκαν αρκετά στοιχεία του, καθώς  και μια άδεια οδήγησης, η οποία οδήγησε στην εύρεση επιπλέον στοιχείων. Ο Έλληνας, το όνομα του οποίου ήταν Δημήτρης Σιούγγαρης, είχε φτάσει μια ημέρα πριν στη Μαδρίτη και έμενε σε κοντινό ξενοδοχείο στο σπίτι του Ραούλ Μπράβο. Εκεί οι Ισπανικές Αρχές τον εντόπισαν και μάλιστα στο δωμάτιό του βρήκαν το ποσό των 54.400 ευρώ σε μετρητά, αλλά και εισιτήρια για να αποχωρήσει από την Ισπανία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς