18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Σεμέδο

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση απόκτησης του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν σούπερ πρόταση

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να θεωρεί πως πρόκειται για την κατάλληλη λύση για τη «θωράκιση» της άμυνας.

Η υπόθεση του 25χρονου αμυντικού αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός της εβδομάδας και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να καταθέσει σούπερ πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την απόκτησή του. Οι Ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν πως το σίριαλ Σεμέδο θα έχει ευτυχή κατάληξη, παρά το γεγονός πως το «κίτρινο υποβρύχιο» κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Τέλος, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το ενδιαφέρον της Μπράγκα δεν είναι ικανό να χαλάσει τη μεταγραφή, καθώς ισχύει η «ρήτρα αντιπαλότητας» των 20 εκατ. ευρώ που είχε θέσει για τον παίκτη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς