18 C
Athens

Κλαούντιο Ράμος για μπακ απ του Σα βλέπουν οι Πορτογάλοι

Τον Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα βλέπουν οι Πορτογάλοι ως αντικαταστάτη του Γιούρι Λοντίγκιν στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωρά με γοργούς ρυθμούς και οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ τους, πριν η ομάδα αποχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως είναι αναμενόμενο έχει το βλέμμα του στραμμένο και σε παίκτες που αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ένας για τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχηματίσει θετική άποψη σύμφωνα με δημοσιεύματα των συμπατριωτών του, είναι ο γκολκίπερ της Τοντέλα, Κλαούντιο Ράμος.

Ο 27χρονος έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, ενώ όπως αναφέρει η «A-Bola», ήδη έχουν κάνει κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές οι Ερυθρόλευκοι με την Τοντέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράμος αγωνίζεται από το 2012 στη Τοντέλα, ομάδα που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2015/16. Με τη φανέλα της έχει συνολικά 217 συμμετοχές, όντας βασικός αυτή την επταετία.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως η υπόθεση μπορεί να κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό, εφόσον δώσει ένα ποσό περί τις 800.000 ευρώ, αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Εφόσον γίνει μια τέτοια κίνηση, τότε κάτω από την εστία οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν δύο Πορτογάλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς