24.8 C
Athens

Σούρδι στο FWS.gr: Πλήρης και εξαιρετικός παίκτης ο Χουσάι

O συμπαίκτης του Γκαζμέντ Χουσάι στην εθνική Αλβανίας, Άλβι Σούρδι, ακτινογραφεί στο FWS.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και μιλάει για τη δική του εμπειρία στο γερμανικό πρωτάθλημα

Ο πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα Σύρου, Άλβι Σούρδι, μίλησε στο FWS.gr για την εμπειρία του στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Chemie Volley Mitteldeutschland καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Επιπλέον του ζητήσαμε να μας ακτινογραφήσει τον νέο ακραίο του Ολυμπιακού, Γκαζμέντ Χουσάι, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Αναλυτικά:

Πώς ήταν η χρονιά αυτή για σένα στη Γερμανία; «Ήταν μια πολύ καλή χρόνια για μένα. Όπως κάθε αρχή και δύσκολη έτσι και δεν ήταν εύκολη η προσαρμογή, αλλά με τον χρόνο τα κατάφερα. Πήραμε το πρωτάθλημα και εγώ έπαιξα αρκετά παιχνίδια ως βασικός που θα με βοηθήσουν στο μέλλον»

Όσο για το άμεσο μέλλον του, τόνισε πως πρώτα απ’ όλα θα κοιτάξει το εξωτερικό: «Δεν έχω κλείσει κάπου ακόμα. Θέλω να παίξω στο εξωτερικό πάλι. Από κει και παρά αν δεν βρω κάτι καλό θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα κοιτάξω να πάω σε κάποια ομάδα που θα πάρω χρόνο συμμετοχής».

Τι άποψη έχεις για τον Χουσάι, δεδομένου πως είστε και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Αλβανίας: «Να ξεκινήσουμε από το ότι είναι εξαιρετικό παιδί και χαρακτήρας. Είναι ένας έμπειρος παίχτης με πολλές παρουσίες σε πολύ υψηλό επίπεδα και θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στους στόχους που έχει θέσει. Τον είχα 2 χρόνια στην εθνική ομάδα και πραγματικά με βοήθησε παρά πολύ να τον βλέπω να αγωνίζεται δίπλα μου. Με την εμπειρία του μας καθοδηγούσε στους αγώνες.

Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό καθώς θα μπορεί να βγάλει και υποδοχή και θα βοηθήσει πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι, αφού μπορεί να διαχειριστεί τις ψηλές και γρήγορες μπάλες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερεί στην υποδοχή ή στο σέρβις ή στο μπλοκ. Για το ύψος του έχει τρομερό άλμα και είναι γρήγορος. Είναι πλήρης και εξαιρετικός παίκτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς