20.2 C
Athens

Βόλος: Έδειραν 20χρονο με νοητική στέρηση και προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις Αρχές

Δύο νεαροί 18 και 16 ετών κατηγορούνται για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών και άσκοπη κινητοποίηση Αρχών στον Βόλο, μετά τον ξυλοδαρμό ενός 20χρονου με νοητική στέρηση

Οι κατηγορούμενοι άρπαξαν τον 20χρονο, τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα Βόλου, όπου τον χτύπησαν, τον έβρισαν και τον απείλησαν.

Σύμφωνα με το magnesianews, οι δράστες τον κατηγορούσαν ότι είχε κλέψει τα δίκυκλά τους, κάτι που δεν έχει εξακριβωθεί από την έρευνα της αστυνομίας.

Στην επιστροφή, έπεσαν πάνω σε μπλόκο της Τροχαίας, αλλά όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και απομακρύνθηκαν. Λίγο αργότερα, οι νεαροί προσπάθησαν να ξεγελάσουν την Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι ο 20χρονος είχε κλέψει το αυτοκίνητο και γι’ αυτό δε σταμάτησε στο σήμα της τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο περί ψευδούς καταγγελίας, ενώ από την εξέταση των στοιχείων εξακριβώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί νωρίτερα. Οι δύο νεαροί θα οδηγηθούν τη Δευτέρα στον εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις νεαροί έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς