25 C
Athens

Μια ανάσα από την επιστροφή της στη La Liga η Ντεπορτίβο

Η επιθετική δυστοκία της Μάλαγα κι ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Μουνίρ, έδωσαν την ευκαιρία στην Ντεπορτίβο (0-1) να διεκδικήσει την επιστροφή της στη La Liga

Την ευκαιρία να επιστρέψει στα σαλόνια του ισπανικού πρωταθλήματος έχει η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που μετά το 4-2 κόντρα στη Μάλαγα, πέρασε και από την Ανδαλουσία με 0-1 και θα παίξει στον τελικό κόντρα στον νικητή του Μαγιόρκα-Αλμπαθέτε.

Στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, η Μάλαγα ήταν καλύτερη. Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων της τον νεαρό Οντιβέρος (είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο) απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ντάνι Χιμένεθ και περιόρισε σε παθητικό ρόλο την Ντεπορτίβο, η οποία αγωνίστηκε με βασικό τον Ναουέλ.

Ωστόσο, η Λα Κορούνια κατάφερε να φύγει όχι μόνο με το μηδέν στην άμυνα, αλλά και με τη νίκη. Στο 83ο λεπτό ο Μπεργαντίνιος έκανε ένα… άψυχο σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Μουνίρ και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-1 και προκαλώντας κλάματα τόσο στον γκολκίπερ όσο και στους 30.000 θεατές που γέμισαν το «Ροσαλέδα».

Από την άλλη, η Ντέπορ έχει την ευκαιρία να γυρίσει στην κορυφαία κατηγορία μόλις έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς