18.7 C
Athens

Με Πελεκίδη στον πάγκο το τμήμα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ

Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Πελεκίδης

Την πρόσληψη του Δημήτρη Πελεκίδη στον πάγκο του τμήματος χάντμπολ γυναικών ανακοίνωσε το Α.Σ. ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός χρίζεται ουσιαστικά πρώτος προπονητής, αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν βοηθός του Δημήτρη Δημητρούλια στον πάγκο του ίδιου τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Γεννημένος στην Δράμα, ο Δημήτρης Πελεκίδης ξεκίνησε στον χώρο του χάντμπολ ως αθλητής, έχοντας σημαντικές επιτυχίες και δίνοντας τέλος στην καριέρα του το 2006.

Από την επόμενη κιόλας σεζόν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Φοίβου Συκεών.

Εκεί οπού «έχτισε» το όνομα του και παρέμεινε για έντεκα χρόνια, αφού την σεζόν 2017-18 ολοκλήρωσε την συνεργασία του.

Την περασμένη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια στον πάγκο του Συλλόγου μας ως βοηθός προπονητή, έχοντας μάλιστα σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του «Νταμπλ».

Μετά τη συμφωνία, ο τεχνικός Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να αναλάβω ως πρώτος προπονητής την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι παρά μόνο η κατάκτηση της κορυφής. Ήδη με τους συνεργάτες μου έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για το στήσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται δύσκολη γιατί καλούμαστε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι μας είναι καθημερινά η σκληρή δουλειά και η επιμονή. Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά μέσα στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς