19 C
Athens

Silver League: Αμφίβολος ο Φιλίποφ λόγω κρεβατιού και στρώματος στο ξενοδοχείο

Οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούν στη μέση τον Ντίμα Φιλίποφ συνεχίζονται και η συμμετοχή του στο ματς με τη Βοσνία κρίνεται αμφίβολη

Στο Λούκαβατς της Βοσνίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα βόλεϊ για την αποψινή αναμέτρηση-τελικό. Με νίκη με 3-0 σετ η Ελλάδα παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Silver European League.

Η κούραση και τα… ευτράπελα δεν έλειψαν όμως από την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αφού για να βρεθεί στη μικρή κωμόπολη της Βοσνίας χρειάστηκε 13 ώρες κουραστικού ταξιδιού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Έλληνας κόουτς θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στη μέση, η οποία επιβαρύνθηκε περισσότερο μετά τον κάκιστο ύπνο που έκαναν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν. Τα κρεβάτια ήταν πολύ στενά και μικρά για τα δεδομένα των αθλητών, ενώ και τα στρώματα κακής ποιότητας.

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ ξύπνησε με έντονους πόνους, σεν συμμετείχε στο πρωινό ξεμούδιασμα, παίρνει φαρμακευτική αγωγή και η συμμετοχή του θα κριθεί πριν την έναρξη του αγώνα.. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Στιβαχτής, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο νεαρός Ακίμ Κοτζάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς