23.2 C
Athens

Για εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις Σκρτελ-Φενέρ μιλούν οι Τούρκοι

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Σλοβάκο στόπερ και τον σύλλογο της Τουρκίας έχουν κολλήσει σε συγκεκριμένη επιθυμία του παίκτη - Ο ρόλος της Σεβίλλης

Αναμφίβολα ένα από τα… σίριαλ του καλοκαιριού -έτσι όπως έχει εξελιχθεί- είναι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρτιν Σκρτελ με τη Φενέρμπαχτσε.

Την ώρα που ο Ματιέ Βαλμπουενά προσπαθεί να πείσει τον πρώην συμπαίκτη του στον τούρκικο σύλλογο να πιάσει Λιμάνι, τόσο η Φενέρ όσο και ο ίδιος προσπαθούν να βρουν φόρμουλα ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο η ιστορία μοιάζει να έχει… κολλήσει.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τους Τούρκους, του προσφέρεται συμβόλαιο δύο ετών (1+1) με 1,5 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές. Από την πλευρά του, ο Σλοβάκος ζητά κλειστό τριετές γιατί κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια θα κλείσει την καριέρα του. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει ακόμα στη λίστα του τον Σκρτελ, ωστόσο έχει κι άλλες επιλογές για την ενίσχυσή του στην άμυνα.

Η Σεβίλλη θέλει Ελμάς και προσφέρει… ηγέτη στόπερ στη Φενέρ

Στην Ισπανία τα Μέσα βουίζουν πως ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, προσφέρει… γη και ύδωρ για την απόκτηση του Ελίφ Ελμάς που αγωνίζεται στον τούρκικο σύλλογο.

Ο Σκοπιανός νεαρός μέσος που βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις γι’ αυτό και ο ανδαλουσιάνικος σύλλογος προσφέρει 15 εκ. ευρώ για την απόκτηση του καθώς και τον Σιμόν Κιάερ προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Ο Δανός στόπερ που έχει αγωνιστεί ξανά στη Φενέρ στο παρελθόν έχει πλούσια εμπειρία, είναι εν ενεργεία διεθνής και αποτελεί μια τρομερά αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή. Δεν αποκλείεται η πιθανή επιστροφή του Κιάερ να παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει η ομάδα της Τουρκίας για το συμβόλαιο του Σκρτελ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς