24.7 C
Athens

Ρωσία: Κοκόριν και Μαμάεφ θα παραμείνουν στη φυλακή μέχρι το τέλος του έτους

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αργήσουν να επιστρέψουν -αν το κάνουν- στα γήπεδα

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Αλεξάντερ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάεφ μετά την απόρριψη της έφεσης από το Δικαστήριο της Μόσχας.

O ποδοσφαιριστής της Ζενίτ ζήτησε την απαλλαγή του από τη Δικαιοσύνη, ενώ ο 30χρονος μέσος δήλωσε πως είναι κουρασμένος μετά από όλη αυτή τη διαδικασία με τα δικαστήρια και τόνισε πως ένας συνηθισμένος καυγάς μεταξύ ανδρών έσβησε όσα καλά έχουν κάνει οι δύο ποδοσφαιριστές όλα τα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας τους.

Υπενθυμίζουμε για όσους δεν θυμούνται τι ακριβώς είχε συμβεί: Οι Κοκόριν και Μαμάεφ είχαν καταδικαστεί στις 8 Μαΐου σε ποινή κάθειρξης 18 και 17 μηνών αντίστοιχα για βανδαλισμούς και επίθεση σε δύο εργαζόμενους σε ένα καφέ καθώς και στον σοφέρ παρουσιάστριας στη ρωσική τηλεόραση.

Ο επιθετικός της Ζενίτ είχε χτυπήσει τρεις φορές με μια καρέκλα υπάλληλο του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου όταν τους φώναξε για τη συμπεριφορά τους. Όλα αυτά συνέβησαν τον Οκτώβριο του 2018.

Παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί και την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, οι Πρωταθλητές Ρωσίας θέλουν να επιστρέψει ο Κοκόριν στην ομάδα, την ίδια ώρα που η Κράσνονταρ επιδιώκει τη λύση του συμβολαίου του Μαμάεφ. Ο πρώτος θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ ο τελευταίος μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2019.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς