23.4 C
Athens

Stand by o Τίτο από τον Ολυμπιακό

Ο έμπειρος δεξιός μπακ της Λεγανές, Τίτο, περιμένει το… σινιάλο του Ολυμπιακού για να υπογράψει, αν παραχωρηθεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αναφέρει μια ελληνική ρήση, η οποία ταιριάζει γάντι στο ενδεχόμενο φυγής του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, που έχει στην αναμονή τον Τίτο.

Ο Ρομπέρτο Ρομάν Τριγκέρο, όπως είναι πλήρες το ονοματεπώνυμό του, αν και έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2020, συμφώνησε να το λύσει και γι’ αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες της Λεγανές, που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Νέες πληροφορίες από την Ισπανία μας παραπέμπουν ότι ο 33χρονος Τίτο τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό, αλλά βρίσκεται stand by μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Ομάρ και το ενδιαφέρον από την Μπολόνια κι άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Να θυμίσουμε ότι ο Τίτο παιλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Γρανάδα, ενώ πέρυσι έλαβε μέρος σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και 8 Κυπέλλου με την Λεγανές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς