25 C
Athens

Ο νόμος του Ριαθόρ: Ανατροπή και «τεσσάρα» της Ντεπορτίβο επί της Μάλαγα

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα μπαράζ ανόδου η Ντεπορτίβο επιβλήθηκε της Μάλαγα με 4-2 και έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό

Στον πρώτο αγώνα μπαράζ που δίνει το εισιτήριο για τους τελικούς της ανόδου στη La Liga, η Ντεπορτίβο με σύμμαχο τον κόσμο της που γέμισε ασφυκτικά το «Ριαθόρ» έριξε μια γερή… σφαλιάρα στο φαβορί Μάλαγα και πλέον θέλει αποτέλεσμα στη ρεβάνς για να διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Μαγιόρκα – Αλμπαθέτε.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν μόλις στο 18ο λεπτό με τον Λουίς Ερνάντεθ. Από τα 11 βήματα ο Κάρλος Φερνάντεθ ισοφάρισε άμεσα σε 1-1, ωστόσο με καταπληκτικό γκολ ο MVP της Μάλαγα, Χάβι Οντιβέρος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 37ο λεπτό (1-2).

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι λογάριαζαν χωρίς τη… δύναμη της έδρας. Ο Πέδρο Σάντσεθ βρήκε δίχτυα στο 56ο λεπτό, με τον Κάρλος Φερνάντεθ να πετυχαίνει το 3-2 της ανατροπής στο 63ο λεπτό.

Ο Ματίας Ναουέλ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό, η Ντεπορτίβο γινόταν όλο και πιο απειλητική και ο Μπόρχα Βάγιε με γκολ στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς