18.6 C
Athens

Μεγάλος νικητής του Survivor ο Ηλίας Γκότσης! (video)

Επικράτησε της Κατερίνας Δαλάκα και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ

H μεγάλη «περιπέτεια» του Survivor ολοκληρώθηκε μετά από ταξίδι έξι μηνών και ο Ηλίας Γκότσης ήταν ο θριαμβευτής του, καθώς επικράτησε στην τελευταία «μονομαχία» της Κατερίνας Δαλάκα.

Οι δυο τους ήταν τα πρόσωπα που πήραν τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στον ημιτελικό και πέρασαν χέρι χέρι στον μεγάλο τελικό, αφήνοντας εκτός της Μελίνα Μεταξά, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του Survivor.

Οταν ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τους δύο φιναλίστ να μπουν μέσα επικράτησε ένας χαμός. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο για να παρακολουθήσει τον τελικό και να αποθεώσει την Κατερίνα και τον Ηλία.

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, στη σκηνή βρίσκονταν μόνο οι δύο φιναλίστ και ο παρουσιαστής. Οι δύο εξέδρες που υπήρχαν στον ημιτελικό, δεν υπήρχαν στον και έτσι οι υπόλοιποι παίκτες κάθισαν στην κερκίδα, ανάμεσα στο κοινό.

O Tούρκος δημιουργός και παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο πλατό του Αλσους Βεΐκου λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ θερμά τον χαιρέτησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Οπως είπε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ο Ιλιτζαλί βρισκόταν στην Αμερική και ταξίδευσε στην Ελλάδα ειδικά για τον τελικό του παιχνιδιού. Ξεκινώντας τον χαιρετισμό του στο κοινό, ο Τούρκος παραγωγός είπε «καλησπέρα» στα ελληνικά και εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία του παιχνιδιού.

Στο αυτοσχέδιο πλατό που στήνεται κάθε χρόνο στο Αλσος Βεΐκου η Κατερίνα και ο Ηλίας υποδέχθηκαν την ετυμηγορία του κοινού λίγο πριν τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του έχρισε τον Ηλία Γκότση Survivor 2018, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πάντως ότι την αξία της νίκης μεγαλώνει ο άξιος αντίπαλος και τέτοιος ήταν η Κατερίνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς