19.5 C
Athens

Ο Βαλμπουενά θέλει στον Ολυμπιακό τον Σκρτελ

Ο Βαλμπουενά πιέζει να φέρει τον Μάρτιν Σκρτελ στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Σλοβάκου

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο Ματιέ Βαλμπουενά καλεί τον Μάρτιν Σκρτελ στον Ολυμπιακό, ώστε τη νέα χρονιά να αγωνίζονται μαζί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός έχει αρκετές προτάσεις και μια από αυτές είναι του προπονητή της Ρέιντζερς Στίβεν Τζέραρντ, ωστόσο υπάρχει και πρόταση από τη Φενερμπαχτσέ για ανανέωση συμβολαίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Σκρτελ, ο πελάτης του βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Βαλμπουενά, ο οποίος τον… ψήνει να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Σλοβάκου, Μιχάτ Χάλις, είπε σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Έχουμε επαφές με την Φενέρμπαχτσέ. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για το νέο του συμβόλαιό.

Είναι αρκετά χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Η Αγγλία και η Ρωσία είναι δύο χώρες που δεν του αρέσουν λόγω του κλίματος, έχουν πολύ κρύο. Την ίδια στιγμή ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλά με τον Σκτρελ κάθε ημέρα. Θέλει να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό γιατί γνωρίζει πολύ καλά την δύναμή του, τον εμπιστεύεται και ξέρει πολύ καλά τι προσφέρει στο γήπεδο. Πιστεύει ότι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά γιατί τον γνωρίζει. Οι Έλληνες πιέζουν πάρα πολύ αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς