23.5 C
Athens

Πογκμπά: Ο κόσμος πίστευε πως ήθελα να νικήσει η Σίτι επειδή είχα μπλε μαλλί (vid)

Τις... ιδιαίτερες στιλιστικές του επιλογές κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων ο Πολ Πογκμπά

Ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκτός από το τεράστιο και αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, είναι γνωστός και για τις ασυνήθιστες στιλιστικές επιλογές του, καθώς αρέσκεται μεταξύ άλλων να αλλάζει πολύ συχνά το χρώμα των μαλλιών του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times» κλήθηκε να σχολιάσει εκτός των άλλων αυτές του τις επιλογές. Ο Πογκμπά μάλιστα ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι των «κόκκινων διαβόλων» με την Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2017-18 οι φίλαθλοι τον αποδοκίμαζαν, καθώς πίστευαν πως υποστήριζε τους «πολίτες» εξαιτίας του… μπλε χρώματος με το οποίο είχε βάψει το μαλλί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πογκμπά ανέφερε: «Το μπλε το είχα κάνει για την εθνική ομάδα. Αλήθεια, δηλαδή, ο κόσμος ήταν δυνατόν να πιστέψει ότι θα το είχα κάνει για τη Σίτι και θα ήθελα να μας κερδίσει στο ντέρμπι; Και απάντησα με δυο γκολ σ’ εκείνο το παιχνίδι. Το είχα χαρεί πάρα πολύ εκείνο το ματς. Ο κόσμος μπορεί να έχει την άποψή του και αυτό που κάνουμε εμείς είναι απλά να τη δεχόμαστε δίχως κάτι παραπάνω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς