21 C
Athens

Βαξεβάνης-Μπαλατσινού διαπληκτίζονται στο twitter για την… κατσίκα!

Απίστευτη λογομαχία για το συμπαθές ζώο, τη διάσωσή του και τα… 5 λεπτά δημοσιότητας της παρουσιάστριας

Το βίντεο και οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με την κατσίκα που έσπευσε να… διασώσει, έγιναν viral σε χρόνο dt με τον καθένα να έχει κάτι να πει για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σήμερα, μετά τους χρήστες του twitter και τις τηλεοπτικές εκπομπές σειρά πήρε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό. Το θέμα είναι πως κάποιοι απ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεoσκοπώντας την #Μπαλατσινού».

Η Τζένη από τη μεριά της έσπευσε να απαντήσει:

«Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι… Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου… και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε γράφοντας:

«Αγαπητή Τζένη. Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν. Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται».

Kαι ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής…

«Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. η κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διεσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος».

O Bαξεβάνης απάντησε εκ νέου σχολιάζοντας τα ορθογραφικά της λάθη:

«Από δημοσιότητα μια χαρά, από ορθογραφία άστα».

Για να του απαντήσει η Μπαλατσινού (και κάπου εκεί να λήξει η κόντρα):

«Διόρθωσε με Δάσκαλε, πάω για βουτιά κι επιστρέφω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς