17 C
Athens

Λέμα: «Αν δεχθώ μια καλή προσφορά…»

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, Κριστιάν Λέμα, μίλησε χθες στην εφημερίδα eldiariodemadryn θολώνοντας τα νερά σχετικά με το μέλλον του. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του (έληξε τον Μάϊο) με τη Μπελγράνο και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πέρα από το δεδομένο και επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακό υπάρχει ακόμη εκείνο των Ιντεπεντιέντε, Ατλέτικο Τουκουμάν και Ουρακάν από την Αργεντινή, ωστόσο η μεγαλύτερη «απειλή» για τους Πειραιώτες έχει ισπανική προέλευση. Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ έχουν βάλει στο μάτι τον Λέμα και αυτές θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι πολυπρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη.


Σε δηλώσεις που έκανε για το μέλλον του, ο 28χρονος Αργεντινός στόπερ τόνισε τα εξής: «Είχα μια επαφή με τον πρόεδρο της Μπελγράνο και του είπα πως αν είχε μια καλή πρόταση για εμένα (σ.σ. όσο είχε συμβόλαιο με την ομάδα) θα έπρεπε να το εκμεταλλευθεί. Είχα μια καλή σεζόν κι έτσι αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται. Αν δεχθώ μια καλή προσφορά, θα είναι καλό για την καριέρα μου. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, συνεπώς θέλω να παραμείνω ήρεμος και να απολαύσω την οικογένειά μου, τις κόρες και τους φίλους μου. Θέλω γενικότερα να καθαρίσω το κεφάλι μου. Πολλά είναι όσα προκύπτουν και τα διαβιβάζω στον μάνατζερ μου. Βρίσκομαι μαζί του από τη στιγμή που έφυγα από την Μπράουν. Προσπαθεί να χειριστεί την υπόθεσή μου και να με ενημερώνει», κατέληξε ο Λέμα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς