21.9 C
Athens

Εκτός εθνικών εκλογών οι ΑΝΕΛ

Την απόφαση να μη συμμετάσχει το κόμμα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ανακοίνωσε το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του Μαΐου και το ποσοστό 0,8% που συγκέντρωσε το κόμμα.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης του εθνικού συμβουλίου, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή στην ελληνική πολιτική, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την άποψή του. Έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός. Πάντα πίστευα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα και το ανέδειξα πριν από τις εκλογές.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και εγώ σήμερα αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να μην μετάσχουμε στις βουλευτικές εκλογές που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα. Ακούσαμε τη φωνή του ελληνικού λαού. Είναι καθήκον μου να συνεχίσω να υπηρετώ τον ελληνικό λαό. Θα παραμείνω ενεργός.

Αφού σας υπηρέτησα ως ενεργό μέλος του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης για 27 χρόνια, ξέρω ότι σήμερα, μπορώ να σας είμαι περισσότερο χρήσιμος εκτός κοινοβουλίου παρά εντός. Εργαζόμενος με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, θα δημιουργήσουμε μια κίνηση αδιάκοπης διαρκούς αλλαγής. Θα βάλουμε την Ελλάδα μπροστά», κατέληξε ο πρώην υπουργός Αμυνας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς