16.4 C
Athens

ΑΕΚ: Φουλάρει για χαφ και εξτρέμ, στο κάδρο ο Ίσακ για την επίθεση

Στα υπ' όψιν της ΑΕΚ για την επίθεση φέρεται να βρίσκεται ο Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης, την ώρα που στην «Ένωση» εξετάζουν υποψήφιους για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της «Ένωσης», μετά την ανακοίνωση του Παουλίνιο να φουλάρουν για την απόκτηση χαφ, εξτρέμ και επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» για τη γραμμή «κρούσης» βρίσκεται ο Μίκαελ Ίσακ της Νυρεμβέργης. Ο 26χρονος Σουηδός επιθετικός εξετάζεται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η πολύ δύσκολη περίπτωση του Εζέκιελ Πόνσε οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο». Την περασμένη σεζόν ο Ίσακ σημείωσε 6 γκολ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας στην Bundesliga.

Από ‘κει και πέρα, εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν για την ΑΕΚ οι υποθέσεις του χαφ και του εξτρέμ. Για τη μεσαία γραμμή, ο τεχνικός της «Ένωσης», Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Φρανσίσκο Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο στη λίστα του υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς