21 C
Athens

Η ΟΔΚΕ επέλεξε να δημοσιεύσει τον θετικό ισολογισμό της στην «Πράσινη»! (pic)

Απίστευτο, αλλά αληθινό: Η ΟΔΚΕ επέλεξε να δημοσιεύσει τον... θετικό ισολογισμό της στην «Πράσινη» της DPG Digital Media - Διαβάστε την αιχμηρή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά της Ομοσπονδίας Διαιτητών

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω μιας καυστικής και συνάμα εύστοχης ανακοίνωσης, «ενημερώνει» την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ), πως διάβασε τον επίσημα δημοσιευμένο ισολογισμό της Ομοσπονδίας, ο οποίος περιέργως επιλέχθηκε να δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Πράσινη»!

Παράλληλα, ρίχνοντας μια ματιά στον ισολογισμό παρατηρούνται κέρδη 10.972 ευρώ, ενώ στον περσινό ζημία ύψους 21.260 ευρώ, κάτι που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Με μεγάλη χαρά διαβάσαμε χθες (05/06) τον επίσημα δημοσιευμένο ισολογισμό της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, από τον οποίο προκύπτει η χρηστή διοίκηση, μιας και το αποτέλεσμα της περιόδου ήταν θετικό σε σχέση με το 2017.

Η ΟΔΚΕ, μάλιστα, επέλεξε να δημοσιεύσει τον ισολογισμό στην εφημερίδα «Πράσινη», απ’ όπου υπάρχει και το σχετικό αντίτυπο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς