16.2 C
Athens

Γιάννου: «Ήμασταν πιο έτοιμοι από την ΑΕΚ»

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε για το φιλικό με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο

Ο επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Απόστολος Γιάννου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την «Ένωση», αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητα των δύο ομάδων, ενώ τόνισε ότι είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αναμέτρηση: «Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι. Ήταν ένα δυνατό φιλικό, συνεχίζουμε εμείς και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ Αθηνών».

Για το αν είναι έτοιμοι ενόψει Ευρώπης: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε σκληρά, όμως έχουμε άλλες δύο εβδομάδες. Πιστεύω πως θα περάσουμε».

Για το πώς είδε την ομάδα του Ουζουνίδη: «Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, είναι σίγουρα βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι πήγε λάθος και τι όχι, οι προπονητές το ξέρουν».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες παίκτες στις ελληνικές ομάδες, υπάρχει ταλέντο και ελπίζω να το βγάλουν στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς