12 C
Athens

Ολυμπιακός: Κοντά στον ακραίο-δυναμίτη, Χουσάι

Δεύτερο διαδοχικό «μπαμ» επιδιώκει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός στη θέση των ακραίων καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκαζμέντ Χουσάι

Σε συζητήσεις με τον Γκαζμέντ Χουσάι βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυσή του στη θέση των ακραίων. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει το πόδι στο γκάζι και συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό με γοργούς ρυθμούς.

Ο Ρόλαντ Γκέργκι ήδη ανακοινώθηκε, ενώ ο επικρατέστερος για να κλειδώσουν οι θέσεις των ακραίων είναι ο Αλβανός Χουσάι που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, Τουρ. Στο τελευταίο παιχνίδι που έκρινε το πρωτάθλημα στη Γαλλία κόντρα στη Σομόν είχε εντυπωσιακό ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση (72%)!

Πρόκειται για έναν εν ενεργεία διεθνή πετοσφαιριστή με 162 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα. Μάλιστα, στα πρόσφατα ματς των προκριματικών στο Ευρωβόλεϊ αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια. Πρόκειται για έναν σαφέστατα έμπειρο και πολύ ποιοτικό ακραίο, ο οποίος διακρίνεται κυρίως για τις επιθετικές του αρετές και υστερεί συγκριτικά με τον Γκέργκι στο κομμάτι της υποδοχής.

Στο παρελθόν, ο Χουσάι έχει αγωνιστεί επί τρία διαδοχικά έτη στην τούρκικη Ινεγκόλ, στη Μάλιγκε (Τουρκία), στην ιταλική Πιατσέντσα ενώ έχει περάσει και από Μπαχρέιν και Κατάρ.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη μεταγραφή του παίκτη, που αυτή τη στιγμή είναι και ο επικρατέστερος από όσους εξετάζει ο Φερνάντο Μουνιόθ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς