21.5 C
Athens

Η μόνη λύση το ΑΦΜ για τον Ηρακλή

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για τις επαφές του μεγαλομετόχου των κυανόλευκων

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προσπαθεί να παίξει το τελευταίο της χαρτί, καθώς ο Τομ Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα ώστε η ομάδα να μην καταστραφεί, αφού η Γ’ Εθνική με αυτά τα χρέη σημαίνει καταστροφή για την ΠΑΕ, αλλά και για τον ίδιο.

Ο μεγαλομέτοχος μαζί με τους συνεργάτες του δεν θέλουν να πουν κάτι περισσότερο για τις επαφές που κάνουν για την αγορά ΑΦΜ, αλλά ο κόσμος είναι αναστατωμένος, διότι ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής βρίσκεται στην κυριολεξία στον αέρα.

Αν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, τότε το θέμα περνάει σε άλλη διάσταση, καθώς υπάρχει η μεγάλη γραφειοκρατία, αλλά και το πώς θα αντιδράσει η ΕΠΟ μαζί με την Σουπερλίγκ.

Το Σάββατο ο Τομ Παπαδόπουλος με τον Στάθη Καραντώνη θα βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να τρέξουν τις εξελίξεις, και την ερχόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξουν νέες ανακοινώσεις από την πλευρά των ανθρώπων της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα του ΑΦΜ, καθώς η προηγούμενη ανακοίνωση περί διαρκείας, προμήνυε θετικές εξελίξεις οι οποίες ίσως και να υπάρξουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, αφού ο κόσμος ζητάει να μάθει πώς θα λέγεται η ομάδα, πού θα παίξει την νέα χρονιά, αλλά πρώτα απ’ όλα πώς θα περάσει όλο αυτό το γεγονός, καθώς πολιτικά η ομάδα δεν δέχθηκε κάποια βοήθεια σχετικά με τα χρέη του Παπαθανασάκη, όμως είμαστε σε προεκλογική περίοδο, και οι υποσχέσεις παίρνουν και δίνουν καθημερινά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς